328
OxygenOS 4.0.3 (N) OTA for OnePlus 3

  1. Bobbie63 Ice Cream Sandwich Feb 17, 2017 at 9:33 AM

    Bobbie63, Feb 17, 2017 at 9:33 AM :
    And you have tried every solution given on the forum to improve battery life?
     

    cmitchellshaw, xcrm and ghostofcain like this.
  2. Teovu Cupcake Feb 17, 2017 at 9:36 AM


  3. Atin Deval Cupcake Feb 17, 2017 at 9:43 AM


  4. Sun90 Jelly Bean Feb 17, 2017 at 9:49 AM

    Sun90, Feb 17, 2017 at 9:49 AM :
    Do check first post of this thread.
     

    cmitchellshaw, xcrm, Jole7 and 3 others like this.
  5. Sun90 Jelly Bean Feb 17, 2017 at 9:50 AM

    Sun90, Feb 17, 2017 at 9:50 AM :
    Reboot to recovery and perform a cache wipe and then see.
     

  6. ghostofcain Jelly Bean Feb 17, 2017 at 10:06 AM

    ghostofcain, Feb 17, 2017 at 10:06 AM :
    Reading and searching are your friends.
     

    cmitchellshaw, xcrm, zoran81 and 2 others like this.
  7. ravishankar shanmugam Cupcake Feb 17, 2017 at 10:19 AM

    ravishankar shanmugam, Feb 17, 2017 at 10:19 AM :
    thank you
     

    xcrm likes this.
  8. Star Lord Eclair Feb 17, 2017 at 11:33 AM

    Star Lord, Feb 17, 2017 at 11:33 AM :
    Recently updated to new version. Found a few bugs.
    1)Video utility Max Player both picture and sound freezes for a few seconds while playing movie.
    2)The Auto Ambient light is considerably slow to respond while adjusting the brightness levels from dark to bright and vice versa.
    3)Experienced slowness on Volte data. (Jio Sim service)
    I will post if any other significant bug found other than the above mentioned.
     

    Archies likes this.
  9. G_Jayesh_Shivji_DcxF Cupcake Feb 17, 2017 at 11:35 AM


    Archies likes this.
  10. SoniaB Marshmallow Moderator Feb 17, 2017 at 11:41 AM

    SoniaB, Feb 17, 2017 at 11:41 AM :
    Thread merged.
     

    xcrm, Sun90 and ghostofcain like this.
  11. F_Tom_Baars_aGYR Cupcake Feb 17, 2017 at 11:49 AM

    F_Tom_Baars_aGYR, Feb 17, 2017 at 11:49 AM :
    hi, I have some trouble updating my OS. Every time I try, the phones reboots and starts in the BIOS where I reboot it again. Then I am back at the beginning and a error message from a failed update.

    please help!!
     

  12. Alpha Mike Foxtrot Jelly Bean Feb 17, 2017 at 12:22 PM

    Alpha Mike Foxtrot, Feb 17, 2017 at 12:22 PM :
    It seems that you had a corrupt install of the update file.
    1. Go to the downloads section and download the zip file for 4.0.3
    2. Take a backup of the phone
    3a. Either connect phone to laptop and adb sideload the file
    3b. Or Put that file on the Root Directory and Go to recovery menu, navigate to the Install local file option
    4. Clear everything on the phone (You should have taken a backup before this step)
    5. Get back to us if it helps, or even if it doesn't
     

  13. G_Anuj_Chandrawanshi_SVF Cupcake Feb 17, 2017 at 12:53 PM


  14. zoran81 Gingerbread Feb 17, 2017 at 1:01 PM

    zoran81, Feb 17, 2017 at 1:01 PM :
    Do an update
     

  15. zoran81 Gingerbread Feb 17, 2017 at 1:03 PM


    cmitchellshaw, ironass and Sun90 like this.
  16. nshah972 Donut Feb 17, 2017 at 1:06 PM


  17. _saurabhkadam_ Cupcake Feb 17, 2017 at 1:21 PM

    _saurabhkadam_, Feb 17, 2017 at 1:21 PM :
    bug observed in whatsaap. when I switch no my mobile data or my WiFi for the first time I start receiving all my whatsaap message in my notification bar. but when I click on it the whatsaap dosent open up and the notification just be there as it is I have to open the app manually through the app drawer. This happens only when I switch on my wifi or mobile data a long time and when there are many unread whatsapp messages pending. please look into this bug soon and provide with a new update
     

  18. -error Froyo Feb 17, 2017 at 1:23 PM

    -error, Feb 17, 2017 at 1:23 PM :
    In my case it is worse than it was in 4.0.2
     

  19. ghostofcain Jelly Bean Feb 17, 2017 at 1:32 PM

    ghostofcain, Feb 17, 2017 at 1:32 PM :
    Very first post in this thread not read?

    Issue with WhatsApp, report to WhatsApp developers.
     

    cmitchellshaw, xcrm and Sun90 like this.
  20. rahulk86 Cupcake Feb 17, 2017 at 1:46 PM

    rahulk86, Feb 17, 2017 at 1:46 PM :
    What i have done?
    1. wiped cache
    2. reset network settings
    3. swapped sims from slot 1 to 2 and back
    4. uninstalled and installed back MyJio app
    5. enabled "VoLTE provisioned" in phone info (*#*#4636#*#*)

    Nothing worked. what else left to do?

    I have update 4.0.2 from Canada VPN and 4.0.3 from India OTA.